Leestijd 2 minuten

Datacentrum BIT verwarmt bezoekerscentrum

De zakelijke internetdienstverlener BIT gaat het nieuwe bezoekerscentrum verwarmen met restwarmte uit het naastgelegen datacentrum. De ruimte gaat in 2016 open.

Loreal

Het gebouw van 1.200 vierkante meter wordt voorzien van vloerverwarming. De restwarmte van het nabijgelegen datacentrum is voldoende om het water in het buizenstelsel op temperatuur te houden. Een loopbrug verbindt de nieuwe ruimte met het hoofdkantoor van het bedrijf in Ede.

BIT bestaat volgend jaar twintig jaar. Bij de jubileumviering gaat het nieuwe centrum officieel open.
Het bedrijf gaat de ruimte gebruiken voor lezingen en workshops. In het gebouw komt ook een fitnesscentrum voor het personeel.

Volgens BIT past het bezoekerscentrum in het duurzaamheidsbeleid van de onderneming. Dat voorziet in het gebruik van groene stroom en energie-efficiënte, en in duurzaam personeelsbeleid.  

De bouw van BIT-MeetMe is live te volgen via een webcam.

Bron: BIT, EdeStad | Foto: Arthur Caranta, via Flickr Creative Commons (Cropped by Duurzaambedrijfsleven)

Change Inc.

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij iedere ochtend rond 7 uur het laatste nieuws over duurzaamheid ontvangen? Dat kan!

Schrijf je nu in

Nieuws & Verhalen

Changemakers

Bedrijven

Events


Producten & Diensten

Magazines


Lidmaatschap

Inloggen

Nieuwsbrief & Memberships


Over Change Inc.

Over ons

Waarom Change Inc.

Team

Partnerships & Adverteren

Werken bij Change Inc.

Pers & media

Onze partners

Contact

Start

Artikelen

Changemakers

Bedrijven

Menu